dagisfoton



hur söta är inte dessa två?

dagisfotona har äntligen kommit! två av syskonbilderna blev jättefina på tjejerna (se ovan) men dom andra var väl lite osynkade. men vad kan man begära av en 1,5åring som var helt speedad av att få träffa sin storasyrra och en 4åring som var minst lika sprallig? det blev massa bilder där dom mest satt och pussades och kramades (dom kom dock inte med bland fotografens val!) ..

jag tycker att vegas foton blev hur fina som helst oxå, hon är alltid fin! men freja är missnöjd och tycker att bilderna hon tog på vega på morgonen var finare. aja, det blir nog några vega-bilder beställda iaf. tror både mormor, farmor och lite andra människor är intresserade? ;) ..vi beställer nog en extra syskonbild till engla oxå. tror hon skulle vilja ha en bild hos sin mamma på dem tillsammans (om hon får? :) ..)


några av vegas bilder

Grymt på jobbet

Grymt tung efter tips från beavs.

Helgen var nice. Spenderades hemma hos sebbe och jennie samt hemma hos zacke, robin och josefina. mys. nej nu är det lunch här och sen gymmet. Ska äntligen komma igång nu igen!

mycket nu

Mycket saker är i rullning nu. Om allt går som det ska blir jag fan sjukt glad, men om det inte gör det så får jag ta det då. Har liksom ingen lust att skriva över huvudtaget med tanke på omständigheterna, men eftersom att jag vet att någon läser bloggen så kan jag ju slänga upp vad vi har gjort idag.

- Engla kom hit vid 11
- Jag och Engla har åkt och hämtat ett paket.
- Snart kommer zacke och josefina för att leka med oss.

Det är planen för dagen :)




Engla och Zacke i somras

Ut och resa?

Sitter och kollar på mtv och väntar på att galan ska börja. Dom hade precis en interjuv med U2. Och jag måste bara få ut det, JAG HATAR U2!!! Jag kan bara inte lyssna på dom. Jag tål dom inte! ush nej jag ska sluta reppa dom här i bloggen nu ^^

dagen började bra men slutade sämre. vad är det med folk i tunnelbanan egentligen!? jag stod och väntade på tuben vid gamla stan idag och fick vänta 3 tunnelbanor innan jag kom på en! folk armågas och tränger sig före bara för att mötas av en vagn som redan är proppad från centralen. jag är inte en sån människa som gillar att trampa folk på tårna men idag fick jag fan nog. hade jag haft något som helst tillhygge så hade jag nog mejjat ner hela vagnen. tillslut så kom jag på efter att ha armbågat en "power-tant" i magen så att hon kollade konstigt på mig, mem vafan, hon var precis påväg förbi mig och skulle framför mig så jag lackade!

åh jag älskar mtv galorna. dom fångar verkligen mitt intresse och jag gillar vad jag ser. nästa år kanske man är där, vem vet? hade gärna åkt till berlin och om inte för galan så för musiken. europas musik-huvudstad imo. måste åka dit igen snart! beaver vad säger du? berghain nästa?


Ben Klock, ressident på Berghain

N1






Coolaste bloggen hitills!

Dålig update?

ja jag måste hålla med om att jag inte har bloggat så mycket på sista tiden, men det har hänt så ofantligt mycket i mitt liv just nu. Mycket som jag inte kan blogga om. Mycket som jag inte orkar ta tag i/ bearbeta just nu. Och sen at blogg.se är så jävla segt gör ju inte saken bättre! haha. Men men. ett litet inlägg kan jag bjuda på såhär på kvällskvisten.

Första dagen tillbaka på jobbet idag, fan vad skönt! Vaknade vid 5.30 och tog tuben klockan 05.53. Så skönt att åka tidigt tycker jag, när det är riktigt mörkt och kallt ute. Men bara ibland ;). kom till jobbet och upptäckte att vi hade fått en ny kille på hissen, hälsade och sen tog en kaffe. Gick till min station och såg att det var kaos! haha okey, vi kanske brukar jävlas lite med varandra när man går på semester genom att inte städa, men det här var fan värst! haha. Det är skönt att vara hemma och inte göra någonting (eller ja, ta hand om mitt barn) men det är mycket skönare att ha rutiner och tjäna pengar på dagarna. Oj det där lät ju helt fel, men ni förstår hur jag menar?

Efter jobbet så åkte ja till sollentuna för att ta en körlektion. Det gick väl sådär, jag kan köra det är inte det, men jag kan fan inte läsa skyltar. Vi skulle till silverdal men slutade nästan i täby. Ja det är lite kvar till körkortet såattsäga.

Jag kan verkligen itne konsentrera mig på datorn just nu, sitter samtidigt och kollar på "the terminal" med tom hanks. Fyfan vad han är bra! Grym i den filmen! Så nu ska väl jag forstsätta kolla på den. Möte imorgon så jag knoppar nog efteråt ska ni se :)